Alice Nastase Buciuta

Editor-in-Chief Tango Magazine

Cand am dat peste Liviu Draghici de la Netvibes, mi-am adus aminte cata multumire, cata bucurie, cata usurare iti poate aduce intalnirea pe taramul profesiei cu niste oameni carora chiar le pasa de ceea ce fac, si nu taraganeaza, nu amana, nu fac nimic de mantuiala, ba chiar vin ei cu idei fabuloase, mai bune decat ti-ai fi putut imagina vreodata.
Vizualizeaza proiectul online
http://www.revistatango.ro
A fost nu prima, ci a doua oara in viata cand am intalnit un om care nu mi-a spus niciodata "Nu se poate" atunci cand i-am insirat dorintele mele legate de un proiect.

Acum vreo doi ani am gasit o firma de facut perdele si draperii - ei au fost primii. Si tocmai cand dadeam sa cred ca experienta e irepetabila, si ca, de dorul bucuriei de-a lucra cu niste profesionisti va trebui sa-mi redecorez casa, am dat peste Liviu Draghici de la Netvibes Romania. Si mi-am adus aminte cata multumire, cata bucurie, cata usurare iti poate aduce intalnirea pe taramul profesiei cu niste oameni carora chiar le pasa de ceea ce fac, si nu taraganeaza, nu amana, nu fac nimic de mantuiala, ba chiar vin ei cu idei fabuloase, mai bune decat ti-ai fi putut imagina tu vreodata.

Site-ul nostru, www.revistatango.ro, pe care-l mentineam in amortita stare de plutire de ceva vreme, a crescut intr-o singura luna cat o facuse in ultimul an. Literalmente. Nu e o figura de stil. Sau daca este, oricum, se suprapune peste o realitate verificabila in BRAT sau SATI. Chinul nostru de-a imblanzi un program dusmanos, care aproape ca nu ne dadea voie sa facem modificari in propriul nostru site, s-a transformat in placerea de a lucra, pentru ca, nu stiu cum, printr-o minune, tot ce era alambicat construit a devenit simplu de accesat pentru noi.

Si pentru ca am simtit nevoia sa trec colaborarea cu Netvibes in liga inalta a intamplarilor care incep cu "A fost prima oara cand", recunosc, cu glas tare, ca am facut ceva ce nu am mai faptuit vreodata. Am cerut permisiunea sa platesc mai mult decat mi se ceruse, pentru ca recunostinta mea nu cunostea margini. Cred ca n-are rost sa mai spun ca am fost refuzata. Ati inteles deja ca o colaborare cu Netvibes are ceva straniu si miraculos.
Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi