Social media

O strategie de Social Media bine gandita si gestionata va poate aduce beneficii importante si masurabile.
Astazi noi tehnologii au invadat toate canalele. Au aparut medii digitale. Consumatorul s-a schimbat - are posibilitatea de a cauta foarte usor informatii despre companii si produse, cer recomandari de la alti oameni ca si ei si au mai putin incredere in ce le spun companiile, isi exprima opiniiile. Companiile trebuie sa adopte strategii si canale noi de comunicare, sa interactioneze cu consumatorii, sa genereze dialog sa gandeasca strategii multi-channel.

Social Media reflecta transferul de putere, care s-a facut in noile medii, de la branduri si companii catre consumatori.

YouTube, Facebook, Wikipedia, Flicker, Twitter, Pinterest, Fooursqare, Linkeding, Instangram, sunt toate platforme Social Media. Milioane de oameni creaza zilnic continut pentru aceste platforme sociale. Ei sunt cei care detin controlul in aceste spatii virtuale, "fac marketing" si influienteaza alti oameni sa cumpere sau nu produsele si serviciile voastre.


Includerea actiunilor de social media in strategia de comunicare nu mai este o optiune, a devenit o necesitate. Consumatorii sunt de multa vreme acolo, competitorii vostrii la fel.

O strategie de Social Media bine gandita si gestionata va poate aduce beneficii importante si masurabile.Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi