Despre noi

Am dezvoltat in ultimii 10 ani solutii eficiente pentru buget si orientate pe rezultate, pentru toate categoriile cu focus pe online.

Scopul nostru este sa oferim solutii eficiente pentru buget si orientate pe rezultate, pentru obiective de business, dar si de comunicare ale partenerilor nostri.
Netvibes este o agentie independenta de digital marketing, fondata de un grup cu experienta mare in web development. In 2010 acestui grup i s-a alaturat si o echipa de comunicare pentru a mari spectrul de servicii si discipline pe care Netvibes il ofera partenerilor de business.
Scopul nostru este sa oferim solutii personalizate pentru obiective de business, dar si de comunicare si facem asta pornind in primul rand de la echilibrul dintre competente tehnice si de comunicare. Aceasta abordare ne ajuta sa oferim solutii eficiente pentru buget, dar orientate pe rezultate.

De ce suntem diferiti fata de ceilalti?

EXPERIENTA

Echipa noastra a lucrat in ultimii 10 ani pentru toate categoriile cu focus pe online: cei mai mari publisheri din Romania, agentii de advertising, companii locale si multinationale.
Ne mandrim cu faptul ca avem o abordare flexibila pentru orice tip de proiect respectand termenele agreate si mixul dintre calitate si creativitate.

TRANSPARENTA

Tot ce facem trebuie sa fie masurabil, de aceea primul pas este stabilirea unor indicatori de succes asumati de partener, pe baza carora sa evaluam fiecare proiect.
Respectam brieful, dar acesta este doar un punct de pornire, intotdeauna solutiile propuse depasesc limitele briefului original.

COMPETITIVITATE

Punem la dispozitie cele mai bune echipe, avand un sistem de cost/zi rational si negociabil.
Aria mare de competente, dar si anii de experienta ne-au oferit o putere de adaptare unica. Acest lucru se vede in calitatea muncii noastre, dar si in modul in care abordam si ne asumam fiecare proiect.
Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi