SEO & AdWords

Clientii vostri cauta informatii pe internet chiar in acest moment.
Cand oamenii te vor cauta pe internet, ii vom ajuta sa te gaseasca.
Search Engine Marketing este fara indoiala cel mai important canal de comunicare digitala pentru obtinerea de noi clienti. Cu totii apelam la motoarele de cautare in mod natural, atunci cand dorim sa obtinem o informatie. Motoarele de cautare sunt percepute ca avand cele mai relevante informatii pe care le gasesti imediat.

Tehnicile principale pentru a face vizibila o companie, produsele sau serviciile acesteia prin Search Engine Marketing sunt:

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION:

Un website bine facut, usor de navigat si gasit informatia este aproape inutil daca nimeni nu-l poate gasi. Optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare este vitala pentru traficul unui website, si implicit atingerea obiectivelor sale, fie ca sunt de vanzare, informare sau prezentare.

Daca vreti sa stiti cum este vazut proiectul vostru de catre motoarele de cautare, va putem oferi o analiza, un raport initial de SEO si propuneri de imbunatatire. Atunci cand avem de-a face cu proiecte noi, vom crea structura de cuvinte cheie relevante pentru fiecare site in parte, vom optimiza link-urile si paginile de interior ale acestuia, le vom incrie in cele mai relevante directoare web si vom pune la punct o strategie de crestere a importantei paginilor si a Page Rank-ului.

Vom construi o strategie SEO bine gandita si planificata, care sa asigure primele pozitii in listingul rezultatelor unei cautari si rankingul paginilor in motoarele de cautare, la fel si traficul website-ului.


PAY PER CLICK (PPC) SEARCH MARKETING

Motoarele de cautare genereaza beneficii importante companiilor, in primul rand din publicitatea platita. Pay Per Click este un model de publicitate similar cu publicitatea clasica dar in care veti plati numai in momentul in care o persoana da click pe anuntul vostru.
Prin PPC, reclama voastra va aparea intre primele pozitii in listingul motoarelor de cautare.

Pentru a asigura obtinerea de trafic numeros si relevant la costuri minime si o rata de conversie optima, la inceputul campaniei vom face o analiza amanuntita asupra competitiei si a cuvintelor cheie, vom optimiza paginile website-ului si vom crea pagini noi dedicate, vom crea anunturi diverse, pe care le vom monitoriza, analiza si optimiza in permanenta.

In dezvoltarea si implementarea strategiei de Search Engine Marketing, combinam cunostintele tehnice cu cele de marketing astfel incat sa asiguram o optimizare foarte buna. Pentru a creste performantele optimizarii recomandam, de asemenea, campanii integrate, care sa contina atat componente de SEO cat si de PPC.


Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi