Website development

Ne implicam in fiecare proiect cu entuziasm si dedicare. Nu facem compromisuri.
Echipa noastra dezvolta cu succes proiecte in medii digitale de peste 10 ani, ceea ce ne-a invatat cum sa oferim solutii autentice, care sa determine interactiune din partea oamenilor, sa-i faca sa revina ca sa descopere mai mult.

Avem experienta in domenii diverse: media & entertainment, jocuri & aplicatii, retele sociale, magazine online si pe mai multe verticale de business: Media & Stiri, FMCG, Travel, CSR, Institutii & Organizatii, Agentii de publicitate.

Stim ca succesul fiecarui proiect incepe cu intelegerea corecta a audientei, cu o proiectare si o planificare atenta, un design care sa reconfirme valorile brandurilor in noile medii, usor de navigat si care sa capteze atentia audientei, o solutie tehnica adecvata si bine implementata si se continua in etapa post lansare cu analiza si optimizarea continua.

Dezvoltam site-uri web gratie cunostintelor noastre de PHP, AJAX, JavaScript, XML, HTML, Java, Flash, MySQL si testam fiecare proiect realizat pentru a ne asigura ca totul este perfect.

Construim CMS-uri (Content Management System): CMS Netvibes este solutia proprietara Netvibes pe care am implementat cu succes sute de site-uri, de la portaluri cu milioane de accesari simultane, magazine online, site-uri de comunitati, pana la site-uri de prezentare pentru companii publice sau site-uri de brand.

CMS Netvibes este gandit ca o solutie modulara, flexibila si fiabila pe care o optimizam in permanenta astfel incat sa corespunda exigentelor pietei, evolutiei tehnologice si cerintelor clientilor nostri. Contine module cu ajutorul carora orice utilizator non-tehnic poate crea si administra cu usurinta continutul dintr-un website, module ecommerce, module social media, module de administrare a galeriilor foto si video, mecanisme de interconectare cu alte platforme sau de sharing de continut, este SEO ready.

Ne implicam in fiecare proiect cu seriozitate si dedicare si de aceea oferim partenerilor nostri servicii de mentenanta, hosting si administrare pentru solutiile dezvoltate de noi, astfel incat participam activ la devzoltarea si optimizarea proiectelor si in fazele post implementare.Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi