Email Marketing

Construirea si mentinerea unei relatii solide cu clientii sunt elemente foarte importante pentru orice afacere. Studiile arata ca un client fidel, aduce unei companii, un profit de cinci pana la de zece ori mai mare decat un client nou.

Email Marketing si CRM (Managementul Relatiei cu Clientii) sunt instumente masurabile pentru atragerea si retentia clientilor, cu ajutorul carora veti pastra un dialog permanent cu acestia – fie ca doriti sa le raspundeti la intrebari, sa faceti chestionare prin care sa aflati pozitia lor fata de compania voastra, preferintele si nevoile lor sau sa le trimiteti informari periodice si personalizate.

Diferenta dintre un mesaj implementat optim care va ajunge in casuta de e-mail a destinatarului si un mesaj dezvoltat fara a se tine seama de anumiti parametrii, poate reprezenta distanta dintre reusita si esecul unei campanii de e-mail marketing.
De aceea, echipa noastra combina competentele tehnice cu cele de marketing pentru a oferii solutii complete si complexe de E-CRM:
  • Strategie & Planning
  • Webdesign
  • Trimitere & Raportare
  • Segmentarea listelor
  • Integrarea solutiei de e-mail marketing cu sistemele proprii
  • Dezvolatrea de CMS personalizat
Echilibrul dintre competentele tehnice si cele de marketing ne dau avantajul de a oferi clientilor care doresc sa gestioneze singuri activitatile de e-mail marketing, platforme CMS custom, cu ajutorul carora veti putea crea automat newslettere, le puteti personaliza, gestiona singuri listele de senderi si obtine rapoarte complexe.
Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi