Aplicatii

Dezvoltam solutii premium, care sa ofere oamenilor si brandurilor experiente de neuitat, fie ca este vorba de aplicatii desktop standalone, aplicatii Facebook, jocuri sau solutii de business.
Dezvoltam aplicatii si solutii de business gratie cunostintelor noastre de PHP, AJAX, JavaScript, XML, HTML, Java, Flash, MySQL si testam fiecare proiect realizat pentru a ne asigura ca totul este perfect.

Pentru a ne asigura ca oferim partenerilor nostri solutii performante, scalabile si durabile in timp, incepem fiecare proiect cu o analiza amanuntita a businessului pe care urmeaza sa-l serveasca solutia dezvoltata de noi. Ne uitam la nevoile curente si le anticipam pe cele viitoare. Odata finalizata faza de analiza preliminara, proiectam, planificam si dezvoltam un prototip al proiectului.

Avem experienta si expertiza in dezvoltarea de aplicatii variate, simple si complexe: jocuri desktop sau online, aplicatii Facebook, solutii de analiza si raportare, solutii de trimitere newsletter si creare de rapoarte amanuntite, aplicatii financiare.
Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi