Mobile marketing

Integrarea mediului mobile in strategia de comunicare este cheia succcesului.
2/3 din oameni au un telefon mobil si peste 90% dintre telefoanele mobile vandute astazi au browser web. Tendinta mondiala este ca telefoanele mobile sa devina device-ul dupa care se acceseaza cel mai des internetul, surclasand PC-urile. Se face tranzitia de la telefonul clasic catre smartphones.

Telefonul mobil a devenit o extensie a noastra. Mediul mobile este personal, rapid, localizabil si ofera o multime de instrumente masurabile de marketing: SMS, MMS, Bluetooth, Web, Location Based Services, QR Codes. Integrarea mobile-ului in strategia de comunicare devine cheia catre succes.

Un numar tot mai mare de firme si branduri au inteles oportunitatea acestui mediu de comunicare relativ nou dezvoltand aplicatii si variante ale website-urilor optimizate pentru device-urile mobile.

Echipa noastra va ofera suportul pentru integrarea canalelor mobile in strategia de comunicare cu clientii. Analizam felul in care interactioneaza clientii vostri cu mediul mobile, gasim cele mai eficiente instrumente prin care sa comunicam cu ei, dezvoltam servicii si aplicatii utile, masuram rezultatele si optimizam.

Ne asiguram ca site-ul vostru are o versiune optimizata pentru platformele mobile. De altfel, modulul de mobile al CMS-ului nostru va permite controlul total si imediat asupra informatiei care va fi afisata in mobi site-ul vostru.

Dezvoltam aplicatii care sa interconecteze mai multe medii din mixul de comunicare astfel incat sa asiguram accesul consumatorului la informatii si sa obtinem un raspuns rapid de la acesta.

Prin Bluetooth puteti transmite mesaje si informatii diverse consumatorilor aflati intr-un anumit perimetru. Cu ajutorul instrumentelor Location Based puteti localiza prospecti aflati intr-o anumita zona si sa le transmiteti rapid mesaje legate de anumite promotii sau servicii.
QR Codes este instrumentul prin care consumatorii au acces rapid la informatii complexe, scanand, simplu, cu ajutorul telefonului mobil, o imagine similara cu un cod de bare. In plus, toate aceste instrumente sunt masurabile, asa incat puteti evalua in orice moment felul in care au raspuns consumatorii la mesajele si actiunile voastra.

Te gandesti la un proiect sau cauti solutii pentru a comunica o idee, un produs sau un serviciu in medii digitale?

Contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta!


» inapoi